Virtuaalinen Kortti Suoraan Puhelimeesi

Osta nyt, maksa myöhemmin: Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Ei toistuvia kk- tai vuosimaksuja. Välittömästi rahaa luotolta pankkitilillesi. Aktivoi korttisi minuuteissa. Hae ja aktivoi uusi Mastercard luottokorttisi muutamassa minuutissa. Elämä on liian lyhyt odotteluun.


Vain 3 vaihetta

1. Aloita luottokorttihakemus milloin tahansa
2. Saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa
3. Virtuaalinen luottokorttisi odottaa sinua SweepBankin sovelluksessa

Näin haet SweepBank Mastercard –korttia

Virtuaalisen luottokortin hakemisen pitäisi olla yksinkertaista. Johtavat luottokorttien myöntäjät ja pankit ovat siirtyneet paperisen hakemuksen täyttämisestä kynällä täysin digitaaliseen kokemukseen, jossa haet (ja vastaanotat) luottokorttisi verkossa.

Me SweepBankilla rakastamme kaikkea digitaalista. Tarjoamamme Mastercard-luottokortti on täysin virtuaalinen, josta syystä sinun ei tarvitse koskaan kantaa perinteistä muovikorttia mukanasi. Samoin korttitietosi ja todennus pysyvät turvassa älypuhelimellasi, joko suoraan SweepBank-sovelluksessa tai puhelimesi lompakossa, kuten Apple Payssa.

Jatka lukemista niin kerromme, kuinka helppoa SweepBank Mastercard –korttisi hakeminen on, ja kuinka voit aloittaa uuden luottokortin käytön välittömästi.

Ennen hakemista
Pyydämme muutamia henkilökohtaisia tietoja, kun haet SweepBank-luottokorttiasi. Varmista, että nämä ovat valmiina ennen kuin haet, jotta prosessi olisi vaivaton:

Kuukausittaiset kulusi
Sinun tulisi ymmärtää, kuinka paljon käytät elinkustannuksiisi, mukaan lukien ruoka, terveydenhuolto ja muut välttämättömyydet, sekä asumiskustannuksesi, kuten mitä käytät vuokraan, sähkölaskuihin jne.

Lainat ja muut kulut
Kuinka paljon kuukaudessa kulutat asuntolainaasi tai vuokraasi, muihin lainamaksuihin (kuten ajoneuvorahoitus) tai viihde-, vakuutus- ja kuljetuskuluihin.

Hakemuksemme laskee yhteen kaikki kuukausittaiset kulusi kokonaissummaksi kun haet. Jos asut solutaloudessa, meidän tarvitsee vain tietää oma osuutesi kuluista.

Verkkopankkisi kirjautuminen
Voimme helposti tunnistaa tietosi sekä todentaa tulosi kirjautumalla turvallisesti verkkopankkiisi hakuprosessin aikana.

Voit myös vahvistaa tulosi lataamalla kuvan palkkakuitistasi, mutta sen tarkistaminen voi kestää hieman kauemmin (pisimmillään 3 päivää).

Työsuhteesi tiedot
Jos olet työssä, pyydämme nettokuukausitulojasi (käteen jäävä palkkasi), bruttokuukausitulojasi (ennen veroja) sekä työnimikkeesi.


Luottokortin hakeminen verkossa

Toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan SweepBank-luottokorttiasi milloin ja missä tahansa. Koko prosessin tapahtuessa verkossa, voit hakea ja saada korttisi muutamassa minuutissa.

Kun olemme vahvistaneet henkilöllisyytesi, kulusi ja tulosi, voimme tarjota sinulle välittömän tarjouksen. Voit myös säätää luottorajaasi mieleiseksesi.

Kun olet tyytyväinen luottokorttitarjoukseesi, voit hyväksyä sen. Käsittelemme hakemuksesi verkossa reaaliajassa. Tämä vaihe kestää vain muutaman minuutin.

Kun hakemuksesi on hyväksytty, toimitamme virtuaalisen luottokorttisi sinulle SweepBank-sovelluksessa. Näin helppoa se on!

Korttisi tuoreena

Luottokortin hakuprosessin aikana perustamme sinulle myös ilmaisen SweepBank-tilin. Tämä on oleellinen keskuksesi kaikkien SweepBank-tuotteidesi hallintaan, mukaan lukien pankki- ja luottokorttituotteet.

Suosittelemme, että lataat SweepBank-sovelluksen, kun olet hyväksynyt luottokorttisi. Voit kirjautua sisään hakemuksessa antamallasi matkapuhelinnumerolla ja PIN-koodilla, joka määritettiin. Tämä on turvallinen kirjautumistunnuksesi SweepBankiin.

Viimeinen vaihe on lisätä SweepBank Mastercard älypuhelimesi digitaaliseen lompakkoon (kuten Apple Pay -lompakkoosi) vaivatonta käyttöä varten. Teet ostoksia verkossa käyttämällä korttitietojasi, jotka annamme sinulle SweepBank-sovelluksessa.

Hae SweepBank-luottokorttiasi

Oletko valmis hakemaan? Aloita klikkaamalla tästä ja saat virtuaalisen SweepBank-luottokorttisi muutamassa minuutissa.


FAQ

Miten haen SweepBank luottokorttia?

Voit ladata SweepBankin luottokortin viralliselta verkkosivustoltamme tai suoraan SweepBankin pankkisovelluksesta, jos sinulla on jo se ladattuna puhelimessasi.

Mitkä ovat vähimmäisvaatimukset SweepBank luottokortin hakemiselle?

  • Ikä vähintään 20 vuotta
  • Jatkuva työsuhde vähintään neljän kuukauden ajan
  • Hyvä luottokelpoisuus
  • SweepBank sovelluksen käyttömahdollisuus

Kuinka kauan hyväksyminen kestää?

Koko hakuprosessi kestää vain muutaman minuutin. Emme halua kuluttaa aikaasi turhaan, joten päinvastoin kuin traditionaaliset pankit, me haluamme lyhentää odotusaikaa aina kun se on mahdollista.

Milloin voin aloittaa kortin käytön?

Voit aloittaa uuden SweepBank luottokortin käytön heti, kun se on aktivoitu.

Mikä on sovellettava luottoraja?

Tarjoamme SweepBank luottokortin hakijoille jopa 8 000 euron luottorajan.

Voinko saada fyysisen SweepBankin luottokortin?

Lanseeraamme pian fyysisen SweepBank luottokortin, vaikka SweepBank luottokortti onkin suunniteltu ympäristöystävälliseen ja digitaaliseen muotoon. Siitä on tulossa pian virallinen ilmoitus.

Mikä on koroton maksuaika?

Koroton maksuaika on yksinkertaisesti ajanjakso, jolloin uusista ostoksista ei peritä korkoa. Koroton maksuaika on voimassa, jos maksat koko loppusaldosi viimeistään kunkin tiliotteen eräpäivänä.

Missä voin käyttää SweepBank luottokorttia?

SweepBank luottokorttia voi käyttää verkossa ja verkon ulkopuolella aina kun Mastercard-kortti on hyväksyttävä maksuväline.

Millaisen suojan SweepBank luottokortti tarjoaa?

SweepBank luottokorttiisi sisältyy maksuton ostoturva. Se vapauttaa maksuvelvollisuudesta tiettyjen luvattomien ostotapahtumien yhteydessä ilman kuluja.

Tarjotaanko suoja ilmaiseksi?

Kyllä, kaikilla SweepBankin luottokorttituotteilla on maksuton ostoturva.

Mitä minun tulee tehdä, jos havaitsen korttini väärinkäyttöä?

Jos epäilet, että SweepBank luottokorttiasi on käytetty väärin, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Tutkimme mielellämme asian ja annamme tukea.

Mitä voin tehdä, jos minun on vaikea selvitä korttimaksuista?

Jos sinun on vaikea maksaa SweepBankin luottokortin vähimmäismaksuja, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään. Voimme keskustella asiasta ja sopia ratkaisusta, joka on hyväksyttävä sekä sinulle että SweepBankille.