Snel Zakelijke Rekening Openen

Eén platform voor al je zakelijke financiën. Meld je vandaag nog aan en ontgrendel een betaald plan gedurende 1 maand zonder abonnementskosten. Uitgeprobeerd, getest en vertrouwd door honderdduizenden bedrijven.


Hoe open ik een zakelijke rekening?

Het openen van een Business-rekening is snel en makkelijk.

 1. Vul een kort online formulier in: dit duurt slechts een tiental minuten.
 2. Wij beoordelen je aanvraag voor een Business-rekening als onderdeel van je Business-onboarding.
 3. Wij onboarden je bedrijf en dan is je rekening klaar voor gebruik. Zo makkelijk is het.

Mogelijk moeten we contact opnemen om een paar gegevens te bevestigen, of laten we een bericht achter op je aanvraag om je over de vereiste informatie/documentatie te informeren.


Wat is Revolut?

Sinds de oprichting in 2015 heeft Revolut al meer dan 3 miljoen gebruikers. Met een elegante en gebruiksvriendelijke smartphone app, biedt Revolut een complete (en gratis) bankervaring aan voor zzp’ers en freelancers. Met deze moderne manier van bankieren kan Revolut je zakelijke rekening vervangen.

Revolut is een digitale “Challenger” bank die zich onderscheidt in eenvoudig en goedkoop geld overboeken (en ontvangen) van en naar het buitenland.

Met lage koersopslagen, goedkope internationale overboekingen en gratis vreemde valuta rekeningen in 35 verschillende valuta, is Revolut goed opweg naar grenzeloos bankieren.

Je kunt je account via de smartphone app of online openen. Je ontvangt je een debit MasterCard waarover je de volledige controle hebt in de app. Je kunt bijvoorbeeld de kaart blokkeren en deblokkeren met één klik – een functie die extra veiligheid biedt. Waar Revolut als zakelijke rekening in uitblinkt is vreemde valuta betalingen en ontvangsten.

Revolut heeft een banklicentie van de Europese bank. Daardoor valt Revolut onder het depositogarantiestelsel en is je geld tot €100.000 veilig.

Transacties zijn beschermd bij Visa, Mastercard of Maestro’s verwerkingsbescherming.

De smartphone app is beveiligd met een wachtwoord, vingerafdruk of Face ID. Je kunt je kaart in de app direct, realtime blokkeren en deblokkeren als de kaart gestolen wordt of als je hem kwijtraakt.

Je kunt nog een stap verder gaan in de beveiliging door het aan- of uitzetten en bijstellen van limieten van:

 • online betalingen
 • geldopnames
 • kaart betalingen
 • en contactloze betalingen

Revolut heeft ook een locatie gebaseerd notificatie systeem. Als je kaart op een andere locatie gebruikt wordt dan je telefoon, krijg je direct een notificatie op je telefoon en kan de transactie worden geblokkeerd.

Gebruik je Revolut als zakelijke rekening, dan kun je dus veilig bankieren. Bovendien kun je via de app gemakkelijk je rekening zo instellen dat het precies werkt zoals jij wilt.

Revolut als zakelijke rekening is onmisbaar en een grote geldbesparing voor zzp’ers en freelancers die zaken doen in andere valuta. Met meer dan 3 miljoen gebruikers binnen 4 jaar tijd en een gratis account, hebben de bankenmarkt behoorlijk veranderd. Het is het overwegen waard om te zien of Revolut zakelijk bij jou past.


Hoe snel kan ik een zakelijke rekening openen?

Een Business-rekening openen duurt niet lang, ongeveer 10 minuten. Je hoeft alleen een kort formulier in te vullen. We zullen je aanvraag voor een Business-rekening beoordelen en het onboardingproces starten.

Het onboardingproces kan snel verlopen, maar zal afhangen van de complexiteit van je bedrijf en de geüploade documenten.

Kun je niet verder of wacht je al meer dan een week? Vul dan een ondersteuningsverzoek in en we helpen je graag verder. Meer informatie.

Wat heb ik nodig om een zakelijke rekening te openen?

Om je Business-rekening te openen, moeten we het volgende weten:

 • Bevestiging van je bedrijfsadres
 • Een korte beschrijving van wat je bedrijf doet en waar (aard van het bedrijf)
 • Hoe je van plan bent je Business-rekening te gebruiken
 • Bewijs en verificatie van je identiteit
 • Met welk Business-plan je begint

Het is makkelijk om te beginnen. Meer informatie.

Hoeveel kost het om een zakelijke rekening te openen?

Met ons Free-plan brengen we geen maandelijkse kosten in rekening. Je betaalt alleen voor wat je gedurende de maand hebt gebruikt.
Met een van onze betaalde plannen, krijg je exclusieve functies en voordelen. Ook profiteer je van hogere limieten, waarmee je geld kunt besparen.

Onze plannen zijn geschikt voor twee soorten Business-rekeningen: bedrijven en freelancers.

Wil je meer weten over de kosten? Bekijk dan onze pagina met tarieven voor zakelijke rekeningen. Meer informatie.