Jämför Och Hitta Billigast Lån

Hos Freedom Finance ansöker du om lån helt kostnadsfritt och utan bindning. Börja din resa mot ett bra lån här – din ansökan tar bara ett par minuter! Privatlån – låna till vad du vill. Samla lån – och få bättre villkor. Billån – låna till ditt bilköp. Ansök på två minuter. Låna upp till 600 000 kr. Upp till 35 långivare – bara en UC.

Jämför Och Hitta Billigast Lån


Vill du låna till hemrenoveringen, bröllopet eller bilköpet, eller samla dina nuvarande lån i ett nytt för att sänka din månadskostnad? När du lånar genom Freedom Finance har du möjlighet att använda dem till vad du vill. Oavsett vad ditt lånesyfte är, undersöker vi dina lånemöjligheter för att erbjuda dig bästa möjliga lånevillkor. Vi jämför låneerbjudanden från flera av Sveriges ledande banker och långivare så att du ska få ett så brett urval som möjligt att välja från. Du behöver bara göra en ansökan och det tas endast en kreditupplysning på dig.

Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att jämföra flera erbjudanden och du förbinder dig inte till något när du ansöker hos oss. Du tar ditt första steg mot ett lån som passar dig genom att välja önskat lånebelopp och återbetalningstid i kalkylatorn ovan. Sen tar din ansökan bara ett par minuter.

Beroende på vad du vill låna till och hur din ekonomi ser ut, finns det låneformer som passar mer eller mindre bra för dig. Nedan kan du läsa om skillnaderna mellan de olika lånen som Freedom Finance erbjuder:

Privatlån – Lån utan Säkerhet

Funderar du på att renovera huset, köpa ny bil eller behöver du låna pengar för att förverkliga en dröm? Orsaken till att ta ett privatlån, eller blancolån som det också kallas, kan vara många. Vi på Freedom Finance hjälper dig att hitta privatlån som passar dig och dina behov.

Vi jämför privatlån
Det fina med att låna pengar privat är att du kan använda dem till precis vad du vill. Vill du inte ta ett nytt privatlån kan vi även hjälpa dig att samla dina befintliga privatlån till ett enda förmånligt lån, istället för att ha flera dyra. På det här sättet kan du spara tusenlappar genom sänkt månadskostnad.

När du ansöker om privatlån via oss jämför vi flera av Sveriges ledande banker och andra långivare. Vi gör jobbet åt dig, kostnadsfritt, och oavsett hur många långivare vi tar in låneerbjudande från, är det endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen, UC, som registreras. Detta är möjligt via vår speciallösning med UC. Att ansöka via oss sparar dig tid och du får snabbt svar från alla långivare vi jämför.

Privatlån utan säkerhet
Möjligheterna att få ett bra lån ökar när du söker via oss, jämfört med om du själv hade ansökt direkt hos de enskilda långivarna. Alla långivare har sina egna regler och kreditbedömningar för lån, men hos oss kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kronor, helt utan säkerhet. Freedom Finance letar sedan efter det bästa privatlånet till dig för att du ska kunna hitta ett blancolån med de bästa villkoren, som är anpassat efter dina förutsättningar.

Privatlån med betalningsanmärkning
I vår stora lånepanel har vi olika typer av banker och långivare, vilket innebär att vi ofta även kan hjälpa dig som har betalningsanmärkningar, att få privatlån. Villkoren som gäller vid den här sortens låneförutsättningar är självklart varierande och individuella, men vi jobbar alltid för att se till att förmedla det bästa privatlånet även för dig med betalningsanmärkningar.

Privatlån och ränta
Räntan på ett privatlån är som alltid beroende av lånets olika faktorer men också av din ekonomiska situation och landets generella låneläge. Eftersom vi jämför lån från flera olika långivare kan du känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att kunna förmedla dig ett privatlån med lägsta möjliga ränta och optimala villkor.

Jämför Och Hitta Billigast Lån

Låna pengar – lån utan säkerhet

När du ansöker om lån via Freedom Finance jämför vi låneerbjudanden från flera av Sveriges ledande banker och långivare. Vi gör jobbet åt dig så att du kan vara säker på att du verkligen får låna pengar av den långivare som erbjuder lägst ränta. Vårt mål är att du som behöver låna pengar ska kunna göra det till en så låg månadskostnad som möjligt.

Vad kan jag låna till?
Du kan använda pengarna till precis vad du vill, kanske vill du köpa en ny bil, renovera eller resa någonstans. Oavsett vad du vill låna pengar till kan Freedom Finance hjälpa dig att hitta lägsta möjliga ränta på ditt lån.

Låna pengar smartare
Vi gör jobbet åt dig så att du kan vara säker på att du verkligen får låna pengar av den långivare som erbjuder lägst ränta. Då vi samarbetar med över 30 olika banker och långivare ökar din chans att få låna pengar utan att tvingas betala hög ränta.

Jämför lån och låna pengar med bästa räntan
Räntan på ett privatlån är som alltid beroende av lånets olika faktorer men också av din ekonomiska situation och landets generella låneläge. Eftersom vi jämför lån från flera olika långivare kan du känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att kunna förmedla dig ett privatlån med lägsta möjliga ränta och optimala villkor.

Jämför Och Hitta Billigast Lån

Samla lån – lös dyra Lån och Krediter

Har du dragit på dig dyra lån, kontokrediter och andra smålån? Då kan du spara tusenlappar genom att samla alla lån till ett enda med bättre villkor än vad du har idag. Samtidigt gör du den ekonomiska vardagen lite enklare då du sannolikt får en mindre komplicerad avbetalningsprocedur.

Spara pengar genom att lägga om och krediter
Att ha många olika lån kan bli dyrt i längden. Dels på grund av att flera lån kan innebära flera höga räntor, och dels att du kan tvingas betala aviavgifter och uppläggningsavgifter för varje enskilt lån. Genom att samla alla lån på ett ställe kan din månadskostnad minska avsevärt. Du får även bättre översikt av din ekonomi då enbart ett lån är lättare att kontrollera än flera olika. Förhoppningsvis ökar även möjligheten att betala av lånet snabbare när det är samlat på ett och samma ställe.

Samla alla lån – hur gör du?
För att kunna samla dyra lån och krediter krävs ett nytt lån som motsvarar totalbeloppet av de andra lånen och krediterna tillsammans. Undersök vad du har för lån och krediter idag, och gå igenom de olika räntorna. Försök att få med så mycket som möjligt under det nya lånet. Det kan handla om allt från smålån till avbetalningsplaner för produkter och tjänster du köpt.

När ska du lägga om dina lån?
Ta fram alla dina avier på lån och krediter som du har just nu, och se över räntor och villkor. Är räntorna högre än nuvarande nivå är det rimligt att samla lånen för att komma ner i kostnad.

Har dina ekonomiska förutsättningar ändrats sedan du ansökte om dina lån? Exempelvis kan du idag ha en högre inkomst eller fått en tillsvidareanställning.

Har du möjlighet att söka lån med en medsökande? Om ni är två personer som söker kan det ge bättre lånevillkor, och det blir automatiskt mer förmånligt att samla alla lån.

Kan du samla dina lån utan UC?
Precis som vid en vanlig låneansökan, görs en kreditupplysning hos UC vid ansökan om att samla lån, via Freedom Finance. Observera dock att endast en kreditupplysning görs oavsett hur många erbjudanden på låneomläggning du får. Har du många tidigare förfrågningar hos UC? Oroa dig inte – hos oss går det bra att ansöka om att samla trots många förfrågningar.

Jämför Och Hitta Billigast Lån

Billån utan bilen som Säkerhet

Har du hittat din drömbil och behöver hjälp med bilfinansiering? Då kan vi hjälpa dig att låna till den bil du önskar. Bilen som du vill låna till kan vara ny eller begagnad, det spelar ingen roll.

Låna till bil
Ett traditionellt billån innebär att du lånar pengar för att finansiera ditt bilköp genom ett avbetalningsköp. Bilen fungerar då som säkerhet för lånet genom ett äganderättsförbehåll. Ett billån med bilen som säkerhet innebär att lånet måste lösas om du senare säljer bilen.

Den som tar ett traditionellt billån kan låna upp till 80 procent av bilens värde, men måste enligt lag själv kunna betala kontantinsatsen på minst 20 procent av köpesumman. Om du inte har pengar till kontantinsatsen har du, via Freedom Finance, möjlighet att låna hela summan, utan någon säkerhet.

Jämföra billån – bästa möjliga villkor för dig
Innan du lånar till bil behöver du vara säker på att du får ett så bra lånevillkor som möjligt. Vi skickar din låneansökan vidare till flera olika långivare som i sin tur får erbjuda dig lån till bilköpet. Därefter väljer du det lån med bäst förutsättningar som passar din situation allra bäst. På det här sättet vet du alltid att du får det bästa lånet med en så låg ränta som möjligt.

Ränta på billån
Räntan på ditt lån är som alltid individuell och baseras på flera olika faktorer, som exempelvis hur stort belopp du vill låna till ditt bilköp, hur lång återbetalningstid du önskar, dina ekonomiska förutsättningar samt inflationen.

Räkna på billån – vad kostar det?
Vill du veta vad ditt billån kommer att kosta dig? Räntan på ett lån är som alltid beroende av lånets olika faktorer men också av din ekonomiska situation och landets generella ränteläge. Eftersom vi jämför lån från över 30 långivare kan du känna dig trygg med att vi gör vårt bästa för att kunna förmedla dig ett lån med lägsta möjliga ränta och optimala villkor.

Tips för att hitta bäst billån!
För att få ett så bra billån som möjligt är det inte bara viktigt att jämföra flera olika i förväg. Det finns några faktorer, som kan vara bra att känna till:

Privatlån för bilköp kan passa dig som inte har möjlighet att betala kontantinsatsen, minst 20 procent av köpesumman, när du ska köpa bil. Genom att ta ett vanligt privatlån finns dessutom chansen för ännu bättre lånevillkor.

Har du redan ett billån idag, med hög ränta? Låt oss göra jobbet att jämföra för att se om vi kan hitta ett lån med lägre ränta och bättre villkor, så kan du få pengar över till annat!

Billån med betalningsanmärkning
Är du i behov av att låna pengar till ett bilköp men är orolig att en betalningsanmärkning kan vara ett hinder mellan dig och köpet? Vi på Freedom Finance kan hjälpa dig att låna till bilköp trots betalningsanmärkning, eftersom du söker ett vanligt privatlån där du inte behöver ha bilen som säkerhet. Här kan du läsa mer om betalningsanmärkningar och om våra grundkrav för att låna pengar med betalningsanmärkning.

Jämför Och Hitta Billigast Lån