Online Osobni Krediti

Troškovi se slijevaju sa svih strana dok novac samo kapa. Svakodnevno vas u poštanskom sandučiću dočeka neki novi račun i osjetite grč pri otvaranju. Znate da je plaća još daleko na horizontu. Preživjeti preostalu trećinu mjeseca do tada postaje pothvat dostojan glazbe iz Nemoguće misije. Ako Vam se ovo učinilo poznatim tada su brzi krediti namijenjeni upravo Vama. Nas ne zanima što ćete sa novcem učiniti. U trenu kada je isplaćen na račun to je Vaš novac i Vi ste dalje slobodni raspolagati s njim prema vlastitim potrebama, bilo da se radi o plaćanju rate kredita, nekih zaostalih računa ili odmoru koji si bez ove prilike ne biste mogli priuštiti.


Kako se jednostavno, brzo i sigurno prijaviti za kredit?

  1. Bez odlaska u banku i čekanja u redu, prijavite se online bez nepotrebne papirologije.
  2. Brzo odobrenje kredita uz jednostavne uvjete te isplatu novca na vaš tekući račun - čak i istog dana.
  3. Bez skrivenih troškova uz fleksibilnost otplate.

Online osobni kredit znači novac na dohvat ruke

Mi u tvrtki Ferratumu vjerujemo u jednostavnost. Online osobni kredit najbrži je i najpristupačniji način da dobijete novčana sredstva kada želite nešto ostvariti.

Online osobni kredit znači da možete pristupiti novcu kada Vam je najpotrebniji, brzo i povoljno. Upravo tako - možete podnijeti zaljev za kredit putem interneta u bilo kojem trenutku tijekom 24 sata, 7 dana u tjednu, putem naše internetske stranice. Bez čekanja u redu, bez papirologije, bez gubljenja vremena.

Naši Plus krediti su na raspolaganju za naše nove korisnike između između 50 i 1.300 EUR, a za postojeće i do čak 4.000 EUR s fleksibilnim otplatnim planovima u rasponu od 2 do 18 mjeseci. Dostupan iznos ovisi o brojnim čimbenicima, uključujući Vašu kreditnu sposobnost i mogućnost vraćanja kredita.

Potrebno je svega nekoliko minuta da ispunite našu brzu i jednostavnu online aplikaciju, nakon čega se odluka o Vašem online osobnom kreditu donosi u roku od nekoliko minuta. Budući da je vrijeme od presudne važnosti, isplate se obično vrše u roku od dva sata, pet dana u tjednu. Vidite kako je to pogodno!


Novac često dovodi do mogućnosti

Poput ključa za otvaranje vrata, novac je moćan alat kada je riječ o prilikama. Često jedna mogućnost dovodi do više mogućnosti.

Kada imate raspoloživi novac to Vam otvara vrata u svijet na mnogo načina, omogućujući Vam da slobodnije putujete, plaćate nepredviđene troškove, mijenjate razbijene stvari ili iskoristite nenadanu ponudu.

Osim toga, razmislite o potrazi za poslom. Imati pristup novcu znači da ste u boljoj poziciji da istražite svoje opcije umjesto da morate preuzeti prvu ponudu koja se ponudi.

Kada prilika pokuca na vrata, morate biti spremn reći da, što znači da imate prave alate i raspoloživa sredstva. Kada je riječ o prilikama, to također znači da su pogodnost i pravi trenutak sve. Ustvari, mnogo puta kada imate sredstva na raspolaganju to čini razliku između mogućnosti da kažete „da“ ili da nažalost morate reći „ne“.

Mi u Ferratumu vjerujemo u ostvarenje snova. Kao izravni davatelj kredita, osmislili smo naše proizvode kako bismo omogućili pustolovnim tipovima poput Vas da postupe prema svojem nadahnuću i „uhvate bika za rogove“.

Bilo da Vam trebamo pomoći da kažete „da“ prilici koja se dobiva samo jednom u životu ili da upravljate neplaniranim događajem iz svakodnevnog života, ovdje smo da Vam pomognemo da učinite život najboljim što može biti.


Dodavanje financijske fleksibilnosti vašem životu

Što ako bi vaše svakodnevne financije postale puno jednostavnije? U Ferratumu želimo vaše svakodnevno bankarstvo učiniti manje stresnim i zabavnijim. Od ostvarivanja vaših snova do upravljanja trošenjem novca, mi smo tu kako bismo vam pomogli.

Vjerujemo da je digitalno bankarstvo budućnost. Zbog toga smo zajedno s našim klijentima razvili najbolja iskustva mobilnog i online bankarstva.