Lån Penge fra 25.000 til 500.000 kr.

Vi hjælper dig med at finde det lån du har brug for fra en række danske banker – du vælger så det tilbud du ønsker. Du kan ansøge fra 25.000 til 500.000 i forbrugslån med 1 til 15 års løbetid. Samle små lån eller refinansiere eksisterende lån. Kontroller månedligt afdrag ved at vælge lånebeløbet i vores låneberegner, der er sat op med gennemsnitlige renter. Weblånet giver dig tilbud på forbrugslån uden forpligtelser, og tjenesten er helt gratis.


Sådan fungerer det

1. Ansøg. Lån penge ved at udfylde en ansøgning for dit ønskede lån. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån fra op til 18 banker.

2. Sammenlign. Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud på lån.

3. Vælg. Vælg det lån der passer dig bedst. Det er gratis at ansøge om lån via, og tilbuddene er helt uforpligtende.


Den hurtige og nemme vej til et lån

Du kan hurtigt blive overvældet, idet du skal låne penge. Hvor skal man starte, og hvad skal man være opmærksom på? Vi har gjort forarbejdet, og dermed kan du hurtigt og nemt låne penge. Vi anbefaler dog stadig, at du kun låner det beløb, som du har brug for.

Et online lån er et forbrugslån, hvor pengene ikke skal bruges til én bestemt ting. Det vil altså sige, du kan låne penge, hvis du f.eks. skal købe en ny cykel, betale en stor tandlægeregning eller du skal ud at rejse. Kort sagt bestemmer du helt selv, hvad du vil bruge pengene på.

Før du bestemmer dig for at låne penge, bør du overveje om lånet er nødvendigt, og om du har råd til lånet. Derfor gør vi også en dyd ud af at oplyse dig om, hvad du egentlig siger ja til. Vi giver dig et overblik over, hvad dit lån kommer til at koste dig, hvor meget du skal betale hver måned samt, hvor lang tid du har til at tilbagebetale lånet.


Sådan låner du penge hurtigt og nemt

Når du bruger vi ansøgningsform foroven, kan du forvente en hurtig ansøgningsproces og hurtig udbetaling. Vi indhenter tilbud fra forskellige banker, så du nemt og hurtigt kan finde det lån, der passer dig bedst. En af fordelene ved at låne penge online er, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Derudover foregår hele processen digitalt, og det betyder, at du kan styre processen hjemme fra sofaen af. Det eneste du skal gøre, er at ansøge om det lån, der passer til dig, vente på at lånudbyderen svarer og til sidst acceptere lånet med NemID.

Lån penge hurtigt nu

Med et online lån kan du på kort tid få svar på din ansøgning og få udbetalt pengene. Det kan derfor være en fordel for de personer, der har brug for at låne penge akut. Desuden er der ingen krav til, hvad du skal bruge penge på.

Det kan lyde nemt og hurtigt at låne penge online, men det er det skam også. Du ansøger om et lån igennem en udbydere, de laver et automatisk kredittjek, og du vil indenfor kort tid modtage et tilbud, hvis du bliver godkendt. Det er i kontrast til et traditionelt banklån, en nem og hurtig løsning. På grund af en lovgivning, vil der være en venteperiode på 48 timer, inden du kan acceptere lånetilbuddet. I denne periode er det ikke tilladt for lånudbyderen at kontakte dig og følge op på tilbuddet. Er du stadig interesseret i lånet, efter de 48 timer, skal du selv kontakte lånudbyderen og acceptere tilbuddet. Derefter vil du kunne låne pengene.

Hvor lang tid går der, før pengene er udbetalt?

Det kan variere fra lånudbyder til lånudbyder om, hvor hurtigt pengene står på din konto. Ligesom der kan være forskel på deres behandling af din ansøgning, kan der være forskel på, hvor hurtigt l de kan udbetale pengene. Bankerne oplyser normalt på deres hjemmeside, hvor lang tid du kan forvente, der går fra du har underskrevet aftalen for lånet, til pengene tikker ind på din konto.


10 gode råd når du låner penge online

 1. Læg et budget og lån penge med god samvittighed
 2. Lån kun de penge, som du har brug for
 3. Indhent tilbud fra forskellige lånudbydere og sammenlign dem
 4. Brug lånets ÅOP som en rettesnor til at sammenligne lån
 5. Gør op med dig selv, hvor lang tid du skal bruge på at betale lånet ud
 6. Overvej om den månedlige ydelse skal være høj eller lav
 7. Tjek etableringsomkostningerne i forbindelse med at du låner penge
 8. Lån kun penge til engangsudgifter, såsom en regning, ferie eller en ny cykel
 9. Betal lånet tilbage til tiden
 10. Genovervejer om det er nødvendigt med et lån, og om du har råd til lånet


Fordele ved at låne penge online

Der kan være mange fordele at hente, hvis du vælger at låne penge online. Vi lister nogle af største fordele, som du kan gøre brug af.

 • Lån penge hurtigt og nemt, når du står og mangler
 • Lån penge uden sikkerhed
 • Lån penge uden at forklare, hvad du skal bruge dem til
 • Lån penge hjemme fra din sofa i trygge rammer
 • Lån penge online og spar turen ned til banken


Hvor meget kan jeg låne online?

Det er i princippet muligt at låne op til det beløb, som matcher dit behov. Vi anbefaler dog at du ikke låner mere end højest nødvendigt. Der er nemlig altid omkostninger forbundet med et lån, både i forbindelse med at lånet skal oprettes samt løbende, i form af renter.

Du skal huske på, at det er lånudbyderens kreditvurdering af dig, som afgør, om du i sidste ende bliver godkendt til lånet. Hvis du har en sund økonomi, kan det øge din chance for at blive godkendt og have en positiv indflydelse med lånets rente. Samtidig kan det have en negativ indflydelse, hvis du har en økonomi med et mindre rådighedsbeløb. Det kan være en god ide at lave et budget, da du derved kan vise banken, hvordan du har tænkt at tilbagebetale lånet.

Hvad koster det at låne penge online?

Når det kommer til prisen på at låne penge, kan det være svært at komme med et enstydigt svar. Der er nemlig stor forskel på udbyderne, når det kommer til renterne. Renterne afhænger af dit låns størrelse, løbetid og den kreditvurdering, som banken laver af dig. Hvis du har en sund økonomi, kan du muligvis få lov til at låne pengene til en lavere rente. Det er fordi bankerne løber en stor risiko, når de lader dig låne penge uden at stille sikkerhed. Det betyder nemlig at lånudbyderen ikke kan gøre udlæg i dine ejendele, hvis du skulle have svært ved at betale pengene tilbage til tiden. Du skal også huske på at renten er beregnet individuelt. Hvis du vil have det bedste lån, er det altid en god ide at udforske markedet og indhente tilbud fra forskellige lånudbydere. Dermed er du sikker på at få det bedste tilbud på renter og etableringsomkostninger.

Ansøg om et lån online

Det er i de fleste tilfælde hurtigere at låne penge online end at forhøre sig i banken. Når du ansøger om at låne penge online, får du som regel svar inden for kort tid, og pengene bliver sat ind på din konto indenfor få dage. Selvfølgelig kan det ske at svartiden varierer.

Når du ansøger om et lån, laver lånudbyderen en hurtig kreditvurdering af dig og din økonomi, og vender, indenfor kort tid, tilbage med et tilbud. Du skal blot acceptere tilbuddet og pengene vil stå på din konto efter få dage. Det sætter selvfølgelig nogle krav til dig som ansøger, da du selv skal finde frem til det lån, som passer bedst til dig.


Lån penge online – find den type lån der passer til dig

Det er ikke unormalt at blive forvirret, idet du prøver at finde hoved og hale i de mange typer af lån. Men det er faktisk ikke så svært at kende forskel, hvis du læser med her.

Forbrugslån

Et forbrugslån er et lån, hvor der ikke er stilles krav til, hvad du bruger pengene på. Det vil altså sige, du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til. Det kan være du står og mangler en ny cykel eller, du blot har brug for at øge dit rådighedsbeløb for en kort periode. Du skal ikke stille sikkerhed i forbindelse med et forbrugslån. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed i form af dine ejendele, som man f.eks. gør med et billån. Et forbrugslån kan også laves som en kassekredit, hvor du ikke fast tilbagebetaler gælden.

Samlelån

Hvis du har mange forskellige forbrugslån, kan du med fordel samle dine lån med et samlelån. Et samlelån er en løsning til dig, der gerne vil have en mere overskuelig økonomi og få samlet sine lån under et billigere lån. Når du låner penge i forbindelse med et samlelån, vælger bankerne ikke at udbetale pengene til din konto. Derimod står de selv for at indfri din gæld hos dine kreditorer.

Billån

Et billån, bådlån, lån til campingvogn eller mc-lån er et forbrugslån, hvor pengene er øremærket til købet af en bil. Det betyder at pengene ikke kan bruges til andet end en bil. Derudover kræver bankerne typisk at du stiller din bil som sikkerhed for lånet. Det betyder at banken kan gøre udlæg i din bil, hvis du har svært ved at betale lånet tilbage til tiden.

Hvem låner penge online?

Det er alle slags mennesker, der låner penge online, da det er hurtigt, nemt og billigt. Vi ser, ofte, vores brugere optage forbrugslån i forbindelse med en begivenhed, boligforbedringer eller en ny computer. Det kan f.eks. være i forbindelse med et sølvbryllup eller et nyt tag. Desuden kan et online lån også bruges til at øge din økonomi for en kort periode. Der kan være mange grunde til, at du låner penge online, og derfor udnytter mange denne mulighed.