Lån mellem 25.000 - 500.000 kr.

Hos Weblånet kan du låne mellem 25.000 og 500.000 kr. Du kan bruge pengene på lige præcis det, du vil. Hos mange fysiske banker, skal låntagerne oplyse, hvad han/hun har planer om at bruge pengene på, men det er sjældent et krav, når man låner penge online. Netop derfor vælger mange at optage lån online i stedet for hos almindelige banker.


Ikke som Banken

Hos Weblånet er vi specialister i forbrugslån. Derfor har vi masser af erfaring med at skræddersy netop den ydelse til dig. Du kan ansøge nemt og hurtigt online og behøver hverken at møde fysisk op eller indsende dokumenter. Alt foregår online for at sikre, at du, som forbruger, kan få et hurtigt svar på din låneansøgning.

Straksudbetaling

Så snart din låneansøgning er godkendt og du har underskrevet med MitID, sørger vi for at sende dit lån til udbetaling. Det betyder, at du har pengene på din konto senest næste hverdag.

Ansvarlighed

Alle oplysninger i din ansøgning bliver krypteret, så ingen uvedkommende kan få adgang, og vi behandler alle dine personlige oplysninger fortroligt. Ved at gennemgå din låneansøgning, vurderer Weblånet, om din økonomi er robust nok til, at kunne opretholde de forpligtelser, der medfølger ved et lån. Dette gør Weblånet først og fremmest, fordi vi ikke ønsker, at vores kunder ender i en uholdbar situation.


Ofte Stillede

Kan alle låne penge?
Nej, ikke alle – du: Skal være over 18 år. Skal have fast bopæl i Danmark. Må ikke være registreret i RKI.

Hvis jeg er registreret i RKI?
Hvis du er registreret i RKI kan vi ikke tilbyde dig et lån hos os.

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne mellem 25.000 kr. og 500.000 kr.

Hvordan bliver pengene udbetalt?
Når vi har modtaget den digitalt underskrevne kreditaftale, altså når du har underskrevet med MitID, bliver pengene udbetalt til din lønkonto. Det vil sige, at du har pengene senest hverdagen efter, din ansøgning er godkendt.

Hvilke oplysninger skal I have?
Når du ansøger, skal vi have oplyst dit CPR-nummer, bank- og skatteoplysninger. Det er derfor en god idé at have disse oplysninger klar sammen med dit MitID, som du skal bruge til at logge på eSkat, give adgang til dine bankoplysninger, når dit budget beregnes og til at godkende ansøgningen med.


Hvad betyder det, at I skal have adgang til mine bankoplysninger?
Når du skal låne penge, skal vi som långiver leve op til myndighedernes krav om at foretage en gyldig kreditværdighedsvurdering og til brug for det skal vi kende dine indtægter og udgifter. Ved at give adgang til dine bankoplysninger, opstiller vi et budget for dig, som du har mulighed for at rette i, hvis du ikke er enig med det opstillede. Så slipper du selv for at udarbejde et budget og indsende det til os. Oplysninger bliver krypteret og vi bruger kun oplysningerne én gang – og vi deler dem ikke med andre.

Er det sikkert at give adgang til mine bankoplysninger?
Ja, alle oplysninger i din ansøgning – også dine bankoplysninger – bliver krypteret, så ingen uvedkommende kan få adgang, og vi behandler alle personlige oplysninger helt fortroligt. Weblånet processer er godkendt af Finanstilsynet.

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?
Normalt får du svar i løbet af maks. 15 minutter.

Hvornår har jeg pengene til min rådighed?
Pengene bliver overført til din lønkonto, så du har dem til din rådighed hverdagen efter, du har underskrevet aftalen med NemID.

Hvordan underskriver jeg med MitID?
Når dit lån er godkendt, får du et link til underskrift med MitID. Linket sendes også til dig på e-mail, så du kan underskrive, når det passer dig. Følg linket og brug dit MitID, som du plejer. Du kan underskrive både fra mobil, tablet og computer.


Hvad er ÅOP?
ÅOP er en forkortelse af årlige omkostninger i procent. ÅOP angiver omkostningerne ved lånet (renter, gebyrer mm.) i forhold til, hvor mange penge du låner. Ved at sammenligne ÅOP, har du mulighed for at sammenligne prisen på flere forskellige lån.

Kan jeg indbetale penge til mit lån via netbanken?
Det kan du godt, men det letteste er at anvende det tilsendte indbetalingskort, hvor vi altid får registeret din indbetaling automatisk direkte på dit lån. Du kan godt foretage en direkte overførsel til dit lån, men det er vigtigt, at du oplyser dit låne- eller kontraktnummer som reference, så det er muligt at identificere dig.

Er det sikkert at låne på nettet?
Ja, alle oplysninger i din ansøgning bliver krypteret, så ingen uvedkommende kan få adgang, og vi behandler alle personlige oplysninger helt fortroligt.

Hvilke dokumenter skal jeg indsende?
Lånedokumenterne underskrives digitalt med NemID, derfor behøver du ikke indsende noget. Du kan få brug for at sende en scannet kopi af supplerende legitimation, som f.eks. sundhedskort, gyldigt pas eller gyldigt kørekort.