Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

OmaLaina on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLaina.fi kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina kilpailuttaa 100€ – 60 000€ suuruiset lainat 1 – 15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Lainojen yhdistäminen yhdeksi

Hae yhdistelylainaa 60 000 euroon saakka OmaLaina.fistä valitsemalla lainahakemuksesta käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistämisen. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mikäli yhdistäminen on mahdollista kohdallasi.

Mikäli sinulle on kertynyt useita pienempiä pikalainoja tai kulutusluottoja, niin usean kuukausittaisen laskun maksaminen voi olla hankalaa. Tällöin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi, jolloin lopun velan hoito on helpompaa maksamalla yhtä lainaa takaisin.

Osa luotonantajistamme ovat valmiita maksamaan kaikki aiemmat pikalainat ja kulutusluotot pois, jos teet sopimuksen lainojen yhdistämiseksi. Voit sopia luotonantajan kanssa pidemmästä, jopa useita vuosia pitkästä, laina-ajasta, jolloin saat taloutesi järjestykseen ja pääset kivuttomasti irti veloistasi. Voit sopia maksuajasta luotonantajan kanssa ja täten määrittää myös itsellesi sopivan kuukausierän, jolla velkojen takaisin maksu onnistuu.

Välittämiemme yhdistelylainojen avulla voit myös sopia maksuvapaista kuukausista tai vuosista, jolloin saat enemmän aikaa rahatilanteesi kuntoon laittamiseen. Mitä nopeammin yhdistät lainat yhdeksi, niin sitä nopeammin saat taloutesi kuntoon. Vältyt perintä- ja viivästyskuluilta, etkä saa maksuhäiriömerkintää.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Yhdistä lainat ja maksat jatkossa pienempää kuukausierää

1. Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?
Eri pankeilla on erilaiset kriteerit lainojen yhdistelyn suhteen. Saat todennäköisemmin yhdistelylainaa pyytämällä lainatarjouksen useasta pankista. OmaLaina.fillä on Suomen kattavin verkosto yhteistyökumppaneita, yhdistä lainat kauttamme ja saat tarjouksen useasta paikasta yhdellä hakemuksella.

2. Miten lainojen yhdistäminen toimii?
Hae yhdistelylainaa OmaLaina.fissä, niin käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi. Välitämme tietoteknisiä rajapintoja pitkin lainahakemuksesi usealla pankille. Saat suoraan nähtäväksi yhdellä sivulle kaikki saamasi lainatarjoukset, joista voit hyväksyä itsellesi parhaan tai hylätä kaikki saamasi tarjoukset – hakemus ei sido sinua mihinkään!

3. Mistä saa yhdistelylainan?
Yhdistelylainan saa tyypillisesti suurempia lainoja tarjoavasta pankista. Niin ikään myös muut suurempia lainoja tarjoavat rahoituslaitokset tekevät kilpailukykyisiä tarjouksia lainojen yhdistämiseen. Lue lisää pankeista, joille välitämme lainahakemuksesi.

4. Onko lainojen yhdistäminen järkevää?
Lainojen yhdistely säästää sinulle rahaa kuukausittain. Yhdistä lainat, niin voit vaihtaa kalliskorkoiset lainat yhdeksi edulliseksi lainaksi. Tilinhoitomaksut on koron ohella merkittävä tekijä, joka säästää sinulle rahaa kuukausittain, kun maksat usean tilinhoitomaksun sijaan vain yhtä tilinhoitomaksua. Niin ikään takaisinmaksu helpottuu, kun voit kuukausittain maksaa velkasi yhdellä laskulla.

5. Miten yhdistää lainat?
Mikäli sinulla useita aiempia lainoja, niin valitse lainahakemukseen käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen. Mikäli sinulla on yksi aiempi laina, niin voit hakea edullisempaa korkoa valitsemalla "yksittäisen lainan uudelleenrahoitus". Saat parhaimmillaan heti useita lainatarjouksia,joista voit valita itsellesi parhaan. Yhdistä lainasi tällä valitsemallasi lainalla.

6. Mikä on paras yhdistelylaina?
Parhaan yhdistelylainan määrittäminen riippuu henkilöstä ja takaisinmaksukyvystä. Mitä pienempi korko ja lyhyempi laina-aika, niin sitä edullisemmaksi lainojen yhdistely sinulle lopulta tulee. Kuitenkin tulisi valita sellainen lainatarjous, jonka kuukausierä on sinulle sopiva. OmaLaina.fin lainavertailulla selvität helposti sinulle parhaan lainan yhdistelyä varten.

Yhdistelylaina säästää kuluissa ja koroissa

Useaa samanaikaista lainaa maksaessasi joudut maksamaan todennäköisesti useampaa tilinhoitomaksua, joten lainojen yhdistämisellä säästät helposti näissä heti paljonkin.

Erityisesti lyhyt aikaisten lainojen korot voivat olla hyvinkin suuria. Yhdistelylaina pidentää maksuaikaa, mutta tulee yleensä huomattavasti pienemmästä vuosikorosta johtuen paljonkin edullisemmaksi.

Myös suuret kertamaksut voivat rasittaa kuukausittaista talouttasi huomattavasti. Saatat joutua siirtämään eräpäivää, mistä tyypillisesti maksat taas lisää erinäisiä kuluja. Kun yhdistät kaikki lainat yhdeksi, niin säästät myös eräpäivän siirroissa, jolloin ylimääräiset lainanhoitokulut pienenevät taas merkittävästi.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Pankkien ja suurempien rahalaitosten yhdistelylainoista on hyviä lainojen yhdistäminen kokemuksia jo lukuisilla lainojen kanssa ongelmiin joutuneella. Pienemmät korot ja kulut ovat pelastaneet jo monen elämän. Velkatilanteensa kuntoon saattamisesta voi olla vain hyviä kokemuksia. Jatkossa osaat myös välttää lainaamasta lukuisia pienempiä lainoja. Apua ongelmiin ja takauksen hoitamiseen saa myös Takuu-Säätiöltä.

Esimerkki: Mikäli olet aiemmin maksanut neljää 500 euron pikavippiä takaisin eri luotonantajille ja niiden vuosikorko on ollut keskimäärin esimerkiksi 50%, niin maksat pelkästään korkoja näistä vuositasolla 1000 euroa. Pikalainat yhdistämällä suuremmaksi lainaksi maksat todellista vuosikorkoa tyypillisesti n. 15% eli 2000 eurosta yhteensä vuodessa 300 euroa. Säästäisit tällöin heti koroissa 700 euroa.

Lainan yhdistäminen nopeasti

Omalaina.fi:n avulla lainan yhdistäminen on nopeaa ja helppoa. Tarjoamme maan kattavimman lainavertailun, jossa kilpailutat lainasi yhdellä hakemuksella jopa yli 30 luotonantajan kesken. Kilpailutus onnistuu yhdellä yksinkertaisella hakemuksella.

Lainan yhdistäminen vaatii vain seuraavat tiedot:

 • Henkilötietosi
 • Asumismuotosi ja yhteystietosi
 • Koulutus- ja työtiedot
 • Muut velkasi ja menosi
 • Pankkitietosi
 • Mahdollinen yhteishakija

Saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää lainasi jopa saman päivän aikana. Älä siis turhaa anna korkeiden pienlainakulujen juosta. Lainan yhdistäminen on todella näin helppoa!

Lainojen yhdistäminen - vertailu

Lainojen yhdistäminen ja vertailu auttaa takaamaan, että saat yhdistelylainaa, joka todella tuo merkittäviä säästöjä jokapäiväiseen elämääsi. Ottamalla vastaan tutun tai ensin eteen tulevan yhdistelylainan, et välttämättä saa kaikkia potentiaalisia säästöjä. Pahimmassa tapauksessa, uusi laina voi osoittautua jopa aiempia kalliimmaksi.

Vertailu auttaa löytämään tilanteeseesi sopivan ja edullisen luoton lainojen yhdistämiseksi. Jo muutamien prosenttien ero lainakuluissa, kuten nimelliskorossa, voi tarkoittaa useiden satojen eurojen säästöä joka kuukausi. Ei siis ole lainkaan samantekevää minkä lainan valitset lainojen yhdistelyyn.

Vertaillessasi yhdistelylainoja kiinnitä huomiota ainakin todelliseen vuosikorkoon. Se antaa tarkan tiedon lainan kokonaiskustannuksista prosenttiyksiköiksi muutettuna. Matalampi todellinen vuosikorko tarkoittaa siis matalampia lainakustannuksia. Pidä mielessä myös laina-aika, sillä monet kulut, kuten korko peritään kuukausittain. Älä siis päästä laina-aikaa liian pitkäksi, mutta ole samalla realistinen maksukykysi suhteen. Muista, että lainojen yhdistämisen perimmäinen tarkoitus on helpottaa arkeasi.

Lainan siirto - säästä joka kuukausi siirtämällä lainasi

Tee lainan siirto ja aloita kuukausittainen säästäminen lainakuluissa heti. Siirtämällä lainasi edullisemman sopimuksen piiriin voit sekä alentaa lainakustannuksia, että lyhentää jäljellä olevaa maksuaikaa. Lainan siirto onnistuu OmaLainan avulla helposti: ilmoita lainahakemuksessa ne lainat jotka haluat siirtää ja saat vastauksena tarjouksia uusilta luotonantajilta.

Mikäli voit saada lainasopimuksen jonka kulut ovat merkittävästi aiempaa pienemmät, aloitat kuluissa säästämisen heti, kun lainan siirto on tehty. Siirto on nopeaa ja saat varman tiedon omista säästömahdollisuuksistasi vain lähettämällä lainahakemuksen. Se ei maksa mitään, etkä sitoudu lainanottoon. Katso siis omat tarjouksesi heti!

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti


Arjen hankinnat ja yllättävät menot

Arjen pyörittäminen vaatii säännöllisesti rahaa, mutta joskus arjen menot voivat myös yllättää. Päivittäin rahaa käytetään ruokaan, viikottain kodin tarvikkeisiin, kuten vaikka siivouksiin, hygieniaan ja korjauksiin. Lisäksi kuukausittain on vuokrat, vastikkeet, sähkö- ja puhelinlaskut maksettava. Myös pukeutuminen, koneet, kodin elektroniikka, vapaa-ajan harrastukset, terveys-, kulttuuri- ja virkistyspalvelut aiheuttavat menoja. Lista on kattava, eikä aina rahaa riitä kaikkeen mihin sitä haluaisi käyttää. Onneksi pulmaan on kuitenkin ratkaisu: lisää käyttörahaa arjen tarpeisiin saa hakemalla Omalainan kautta.

Toisinaan jokapäiväisessä arjessa voi myös tulla yllättäviä tilanteita vastaan. Puhelin, tietokone tai televisio voi esimerkiksi hajota, kodin irtaimisto vaurioitua tai autoon tulla odottamattomia ongelmia. Vaikka tällaiset tapaukset ovat ikäviä, eikä niihin voi läheskään aina varautua, niin OmaLaina auttaa korjaamaan arjen aiheuttamia vahinkoja tarjoamalla edullista rahoitusta.

Täyttämällä hakemuksen palvelumme kilpailuttaa luotonantajat ja löydät sinulle sopivan lainaratkaisun, eikä tarvitse odottaa seuraavaan palkkapäivään asti. Hakeminen on nopeaa ja ilmaista, minkä lisäksi rahat tulevat tilillesi nopeasti. Palvelu on myös joustava: luotonantajien kilpailuttaminen ei vaadi sinua sitoutumaan rahan nostamiseen. Omien lainamahdollisuuksien selvittäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja miellyttävää. Käyttörahaa arkeen voi hakea minimissään sata euroa ja oman luotonantajan kanssa voi neuvotella maksuajoista ja -ehdoista. Jos siis tarpeesi on lyhytaikainen, niin voit lyhentää lainaa nopeammin kuin olit alunperin suunnitellut.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti


Autolaina jopa 60.000€

Olitpa ostamassa uutta tai käytettyä autoa, niin löydät OmaLaina.fistä edullisen autolainen ilman vakuuksia tai takaajia. Autorahoitus järjestyy nopeimmillaan saman päivän aikana.

Voit hakea autolainaa, kun tiedät, minkä auton olet ostamassa. Voit kuitenkin hakea rahoituksen tilillesi jo aiemmin, niin voti maksaa auton suoraan autokaupan yhteydessä. Täytä lainahakemus ja kilpailutamme autolainat yli kymmenen rahoitusyhtiön kesken - näin halvin autorahoitus löytyy vaivatta.

Autolaina kattaa myös muut moottorikäyttöiset ajoneuvot, joten voit samalla hakemuksella hakea venalainaa tai lainaa moottoripyörää varten. Niin ikään voit käyttää autolainan myös Erityisesti vaihtoautoa ostaessa kannattaa hakea autolaina hyvissä ajoin, jotta unelmoimasi auto ei ehdi menemään kaupaksi. Rahat järjestyvät tilillesi luotonantajasta riippuen jopa samana päivänä, mutta hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo muutamaa päivää ennen.

Sinulle jää rahaa myös muuhun, kun ostat auton osamaksulla. Meiltä saamasi autorahoitus maksetaan kätevästi kuukausierissä takaisin. Voit itse valita, kuinka suurta kuukausierää pystyt maksamaan ja valita laina-ajan sen mukaan. Aina on hyvä valita laina-aika sen mukaan, ettei taloutesi mene tiukille lyhennysten myötä. Autolaina korko on tärkeä tekijä, mutta kiinnitä huomiota myös mm. lainan todelliseen vuosikorkoon.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Usein kysyttyä autolainoista

1. Mikä on autolaina?
Autolaina on auton tai muun ajoneuvon hankintaan tarkoitettu kulutusluotto. Luotto voi kattaa auton hankintahinnan osin tai kokonaan. Toisin kuin osamaksusopimusten kohdalla, siirtyy omistajuus auton ostajalle heti ostohetkellä. Kaikki OmaLainassa kilpailutetut autolainat ovat vakuudettomia.

2. Kuinka paljon autolainaa voin hakea?
Omalaina.fi:ssä kilpailutat autolainat aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainalla voit kattaa koko sen hankintahinnan tai käyttää lainaa kaupan käsirahana. Kilpailuttamalla autolainat löydät varmimmin edulliset lainatarjoukset. Aloita autolainasi kilpailuttaminen tästä.

3. Mikä on autolainan korko?
Autolainan korko vaihtelee lainan koon ja tarjoajan mukaan. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa hakijan luottokelpoisuus. Luottokelpoisuuteen vaikuttavat mm. muut avoimet velat, työtilanne, perhe ja asumismuoto. Autolainat ovat kulutusluottoja ja niiden nimelliskorot ovat noin 4-14%, riippuen edellä mainituista tekijöistä.

4. Miten autolainan kilpailutus toimii?
Autolainojen kilpailuttaminen Omalaina.fi:ssä on yksinkertaista, turvallista ja nopeaa, eikä sido sinua mihinkään. Aloita täyttämällä hakemus, jonka jälkeen kilpailutamme haluamasi lainan. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin. Saat autolainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

5. Mikä on halvin autolaina?
Halvin autolaina on yleensä laina jonka voit maksaa takaisin riittävän nopeasti. Monet lainanottoon liittyvät kulut, kuten korko ja tilinhoitomaksu, kertyvät kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että lainasta tulee helposti kallis, mikäli maksuaika pitkittyy huomattavasti. Saat hyvät mahdollisuudet löytää halpa autolaina kilpailuttamalla lainasi Omalaina.fi:ssä. Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Aloita tästä.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Usein autoliikkeiden autorahoitus vaatii tietyn suuruisen käsirahan, joka pitää maksaa heti. Autolaina on hyvä valinta, kun haluat maksaa auton ilman erillistä käsirahaa. Sen sijaan OmaLaina.fin kautta saatavilla autolainoilla maksat auton kerralla autoliikkeelle ja aloitat maksamisen pienissä kuukausierissä suuren kertamaksun sijaan. Autorahoitus voidaan toki käyttää myös pelkän käsirahan maksamiseen, mikäli sinulla ei ole juuri nyt tililläsi tarpeeksi rahaa.

Autoliikkeen autorahoituksella ostettaessa autosi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut kaikki lyhennyserät. Sen sijaan kauttamme hankitulla autorahoituksella maksat auton kokonaisuudessa heti ja omistajuus siirtyy myös sinulle saman tien.

Harkitsemasi auton hinnasta riippuen suosittelemme lisäämään yhteishakijan lainahakemukseen. Pienemmät lainamäärät järjestyvät helpommin, mutta suurempien lainamäärien yhteydessä on hyvä lisätä lainahakemukseen myös yhteishakija. Lainahakemuksesi menee tällöin helpommin läpi ja voit maksaa autolainaa takaisin yhdessä. Yhteishakijalla saat myös lainan todennäköisemmin heti tilille.

Autorahoituksen korko ja kulut määräytyvät aina luotonantajan mukaan. Ikä, luottohistoria, tulot ja menot vaikuttavat eniten siihen, millä korolla kukin luotonantaja on valmis tarjoamaan sinulle lainaa autoa varten. OmaLaina ei tee itse luottopäätöstä, joten emme voi vaikuttaa siihen, millä korolla ja kuluilla saat lainatarjouksen. Täytä lainahakemus ja etsimme sinulle mahdollisimman edullisen autolainan.

Autorahoituslaskuri - laske tarkka lainatarpeesi

Lainamäärä riippuu täysin, millaista autoa tarvitset. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. Mikäli tarvitset lainaa auton korjauskuluihin, niin tällöin voit valita lainasumman suoraan korjausarvion perusteella. Mikäli sinulla on vaihtoauto, niin vähennä auton arvosta saamasi tarjous vanhasta autosta ja saat lainamäärän, jonka tarvitset auton maksamiseksi. Vaihtoautokaupoissa myyjät jättävät usein hieman ilmaa tekemiinsä tarjouksiin, joten kannattaa aina tingata hintaa hieman alaspäin. Usein myös uutta autoa ostaessa voit saada alennusta erityisesti silloin, kun myyjä myy varastoon jääneitä vanhoja malleja.

Autolainaa ei kannata ottaa turhaan ylimääräistä, joten ota täsmälleen sen verran, kuin tarvitset. Todennäköisesti pienet, esimerkiksi 2000 euron lainat, järjestyvät tilillesi parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Sen sijaan kannattaa varautua odottamaan seuraavaan päivään, jos haet autolainaa esimerkiksi 10 000 euroa tai 20 000 euroa. Lainansaannin nopeuteen voit vaikuttaa itse. Suuremmilla lainasummilla luotonantaja saattaa kysyä sinulta todisteita tuloista, joten sinun tulee toimittaa todistukset nopeasti, jos haluat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Autolainalaskuri auttaa lainanoton suunnittelussa

Lainanotto tulisi aina tehdä suunnitellusti. Tämä on erityisen totta suurempien lainojen, kuten autolainan kohdalla. Uuteen lainaan sisältyy monia kuluja, joiden kokonaisvaikutusta on vaikea arvioida, sillä hetkellä kun otat lainaa. Tällaisia kuluja ovat muun muassa nimelliskorko, avausmaksu ja laskutuslisä. Autolainalaskuri auttaa suunnittelemaan lainanoton ja takaisinmaksun vaivattomasti.

Autolainalaskuri on helppo ja ilmainen apuväline autolainan tai muun suuremman lainan suunnitteluun. Lainalaskurimme laskee lainalle todellisen vuosikoron, maksuerien määrän ja korkojen osuuden. Autolainalaskurin avulla suunnittelet omaan talouteesi sopivan laina-ajan ja kuukausierät, jonka jälkeen voit siirtyä suoraa lainojen kilpailutukseen.

Löydä halvin autorahoitus kilpailuttamalla

Sinulle tarjottavan lainan ehdot riippuvat luottokelpoisuudestasi. Halvin autorahoitus on aina hakijakohtainen, joten sinulle voidaan tarjota edullisinta lainaa täysin eri luotonantajalta kuin tuttavallesi. Edullinen autolaina ei siis olesidottu tiettyyn luotonantajaan, vaan lainan hinta riippuu monista tekijöistä.

Lainaehtojen suhteen halvin autorahoitus on yleensä mahdollisimman lyhytaikainen laina, sillä merkittävimmät lainakulut kuten korot, on sidottu laina-aikaan. Laina-aikaa lyhentämällä voi siis lähes aina pienentää lainakustannuksia, mutta tämä ei toki ole mielekästä, tai edes mahdollista kaikissa tilanteissa.

Autolaina korko

Autolainan korko on merkittävin lainaan liittyvä kulu. Korko on luotonantajalle maksettava korvaus laina-ajalta ja se vastaa prosentuaalista osuutta lainan kokonaismäärästä. Useimmissa tapauksissa maksat siis autolainan korkoa enemmän laina-ajan alussa, jolloin jäljellä oleva lainamäärä on suurimmillaan. Korkojen osuus kuukausittaisista lainanlyhennyksistä pienenee jäljellä olevan lainamäärän mukaisesti.

Laina-ajan pitäminen mahdollisimman lyhyenä voi olla houkuttelevaa, mutta tämä tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mikä voi ajaa taloutesi kestämättömään tilaan. Useimmat luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta tehdä ylimääräisiä lainanlyhennyksiä, niin halutessasi. Usein onkin turvallisempaa sopia kuukausittaiset lainanlyhennykset tasolle, jonka kanssa tiedät varmasti pärjääväsi. Voit aina lyhentää lainaa lisää, oman taloustilanteesi niin salliessa.

Autolaina korko ja muut kulut ovat suurimmillaan laina-ajan alussa. Joten mikäli sinulla on ylimääräistä rahaa kuukausibudjetissasi, voi ylimääräisten lainalyhennysten tekeminen erityisesti laina-ajan alussa olla kannattavaa.

Autolaina kilpailutus

Autolaina kilpailutus on helppoa Omalaina. Haluamasi autolaina kilpailutetaan jopa 30 luotonantajan kesken ja saat heti alustavan luottopäätöksen sinulle sopivilta lainoittajilta. Kilpailutus on mahdollista 60 000 euroon asti, eikä uuden autosi tai muun omaisuutesi tarvitse toimia lainan vakuutena.

Aloita autolaina vertailu täyttämällä haluamasi lainamäärä. Lainamäärä voi kattaa voi kattaa koko auton hankintahinnan tai vain osan siitä. Valitse tämän jälkeen toivomasi laina-aika ja saat arvion kuukausieristä. Täytä vielä omat tietosi ja kilpailuta autolaina heti.

Venelaina tekee unelmistasi totta

Ajoneuvon hankintaan tarkoitettu rahoitus voi olla myös venelaina. Hankinnan koosta riippuen venelaina voi toimia vain käsirahana tai kattaa koko hankintahinnan. Suomi on veneilijän luvattu maa ja OmaLainan lainavertailun avulla voit tehdä haaveistasi totta muutamassa minuutissa. Olipa unelmasi uusi sähäkkä daycruiseri tai luotettava matkavene, löytyy OmaLainan kymmenien lainantarjoajien joukosta sopiva rahoitusratkaisu.

OmaLainan kautta saat venelainan ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä osaltaan takaa nopeat käsittelyajat ja pääset tarvittaessa veneostoksille jopa saman päivän aikana. Hae vakuudetonta venelainaa täyttämällä lainahakemus - se on täysin ilmaista, etkä sitoudu mihinkään!

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti


Remonttilainaa kilpailuttamalla netistä

Laadukas asuminen tekee elämästä antoisaa ja siihen halutaan panostaa. Kodin kunnon ja tyylin päivittäminen vaatii kuitenkin usein remonttilainaa, jota Omalaina tarjoaa. Suuri osa suomalaisista asuu sotien jälkeen rakennetuissa taloissa, jotka ovat peruskorjausiässä. Monilla on myös kotinsa lisäksi kesämökki tai vapaa-ajan kakkosasunto, joka sekin kaipaa säännöllistä kunnostusta. 1970- ja 1980-lukujen rakennukset muodostavat melkein puolet Suomen rakennuskannasta ja kesämökkejä on puoli miljoonaa. Korjausiässä olevia tai siihen pian tulevia taloja on siis runsaasti.

Yleisiä kunnostuprojekteja ovat kylpyhuone- ja keittiöremontit, mutta myös ovet, ikkunat, lattiat, seinät ja katot kuluvat kaikki ajan myötä, joten parannuskohteita löytyy aina. Joskus kunnostusprojektin voi toteuttaa omien mielihalujensa ja aikatalunsa mukaisesti, mutta toisinaan tarve remonttilainalle tulee yllättäen. Onko sinunkin asuntosi tai talosi peruskorjausta vailla? Vai kaipaisitko vain virkistävää vaihtelua ja kodin ilmeen päivittämistä? Kaikkiin remonttilainatarpeisiin sopii luotonantajien kilpailutus Omalainan kautta erinomaisesti.

Usein kysyttyä remonttilainoista

1. Mikä on remonttilainan korko?
Remonttilainan korko määräytyy muiden kulutusluottojen tavoin. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja luotonantaja tekee lainanottajasta luottokelpoisuus arvion. Luottokelpoisuuteen voivat vaikuttaa mm. hakijan muut velat, työtilanne ja asumismuoto. Remonttilaina on kulutusluotto ja sen korko on useimmissa tapauksissa noin 4-14%.

2. Mistä löydän halvimman remonttilainan?
Halvimman remonttilainan etsintä voi olla vaikeaa ja aikaavievää. Omalaina.fi lainavertailu tekee lainojen kilpailutuksen hetkessä - täysin ilmaiseksi. Halvin remonttilaina löytyy varmimmin vertailemalla mahdollisimman monia lainantarjoajia. OmaLainan lainavertailussa on mukana yli 30 luotonantajaa, joten saat erinomaiset lähtökohdat halvan remonttilainan löytämiseen.

3. Voinko hakea remonttilainan ja asuntolainan yhdessä?
Remonttilaina voidaan hakea osana asuntolainaa, mutta tämä tarkoittaa käytännössä asunnon toimimista remonttilainan vakuutena. Lisäksi asuntolainan muutoksista joutuu usein neuvottelemaan erikseen pankin kanssa. Omalaina.fi:ssä voit hakea remonttilainaa 60 000 euroon asti, joten lainaa saa jopa hieman laajempaan pintaremonttiin. Mikäli remontointi kohde on hyvin laaja ja puhutaan satojen tuhansien kokonaisuudesta, on remonttilaina järkevää yhdistää asuntolainaan.

4. Miten teen remonttilainojen vertailun?
Remonttilainojen vertailu on helppoa ja nopeaa Omalaina.fi lainavertailupalvelussa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kauttamme voit kilpailuttaa remonttilainat jopa 60 000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia. Tutustu remonttilainojen vertailuun.

5. Onko remonttilaina verovähennyskelpoinen?
Remonttilaina voi olla korkojen osalta verovähennyskelpoinen, mikäli se on haettu osana asuntolainaa. Oman vakituisen asunnon peruskorjausta varten otetun lainan korot voi vähentää verotuksessa. Verovähennyksiä miettiessä on tärkeää tietää tarkasti, mikä on verottajan mielestä peruskorjausta. Tavanomaiset asunnon vuosikorjauskulut eivät ole verovähennyskelpoisia.

Remonttilainalaskuri

Remonttilainalaskuri auttaa määrittämään remonttilainan todelliset kulut ja helpottaa takaisinmaksun suunnittelua. Kun otat remonttilainalaskurin osaksi remontin suunnittelua, saat paremman käsityksen remontin lopullisista kuluista, lainakulut mukaan luettuna. Omalaina lainalaskuri on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen työkalu lainapäätöksesi tueksi.
Näin käytät remonttilainalaskuria:

 • Valitse lainasumma. Valitse remonttiin tarvitsemasi lainasumma 100 - 60 000 euron väliltä.
 • Määritä laina-aika. Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, mutta enimmäispituus riippuu lainasummasta.
 • Remonttilaina korko. Valitse haluamasi remonttilainan korko. Lainan nimelliskorko kertoo sinulle remonttilainasi tulevan koron.
 • Määritä lainan perustamismaksu. Perustamiskustannuksia voivat olla avausmaksu, järjestelypalkkio ja nostokulut.
 • Hoitokulut. Valitse toivomasi kuukausittainen hoitokulu. Hoitokuluja voivat olla muun muassa kuukausittainen tilinhoitomaksu.
 • Kilpailuta remonttilaina. Omalaina.fi kilpailuttaa remonttilainasi jopa kymmenien luotonantajien kesken. Omalaina.fi:n avulla halvin remonttilaina löytyy helposti ja nopeasti.

Remonttilaina verovähennys

Remonttilainan verovähennys, on riippuvainen remonttikohteen käytöstä. Verovähennysten kannalta on oleellista, asutko itse remontoitavassa asunnossa, vai onko se hankittu sijoitustarkoituksessa.

Jos remontti on tehty omaan asuntoon, esimerkiksi sen hankinnan yhteydessä, ei se ole vähennyskelpoinen verotuksessa. Jos olet tehnyt remontin itse, voit kuitenkin saada kilometrikorvauksia ja remonttiin hankitut materiaalit voivat olla verovähennyskelpoisia. Palkatusta työstä voi tehdä kotitalousvähennyksen.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti


Matkalaina - Hae matkaluottoa netistä!

OmaLaina.fin kautta voit hakea matkalainaa 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Matkaluotto kauttamme on edullinen, sillä kilpailutamme lainan tarpeesi puolestasi!

Emme kysy sinulta lainahakemuksen yhteydessä, mihin rahasi käytät. Näin ollen voit helposti hakea matkalainaa kauttamme. Voit käyttää matkaluoton joko varsinaisen matkan maksamiseen tai hakea matkarahaa käytettäväksi matkasi aikana.

Osamaksulla matkaan

Tällä hetkellä matkatoimistoilla ei ole mahdollisuuksia myydä matkoja suoraan osamaksulla. Maailmalla tilanne on toinen. Suomessa osamaksulla matkan maksaminen onnistuu helposti, kun haet matkalainaa erikseen ja tämän jälkeen varaat unelmiesi matkan minne tahansa.

Aloita matkalainan hakeminen sivun yläreunasta. Etsimme tämän jälkeen sinulle edulliset luotonantajat. Saadessasi positiivisen luottopäätöksen voit saada rahat jopa heti tilillesi. Näin ollen pystyt varaamaan myös matkasi saman päivän aikana ja maksamaan matkan takaisin luottoyhtiölle osamaksulla. Netistä haettavat kulutusluotot maksetaan pienissä kuukausierissä takaisin.

Matkaraha - Lainaa matkaa varten

Mikäli sinulla on jo loma jo hankittuna, mutta tarvitset varsinaisesti lainaa matkaa varten paikan päällä käytettäväksi, niin tee lainahakemus mahdollisimman nopeasti. Kaikilta luotonantajiltamme saat luottopäätöksen heti. Parhailta luotonantajilta saat rahat heti tilillesi ilman liitetiedostojen toimittamista, mutta osa saattaa haluta todistuksen tuloistasi.

Toimita kaikki luotonantajan haluamat liitteet mahdollisimman nopeasti, jotta saat lopullisen lainapäätöksen ja rahat tilillesi nopeasti. Näin ehdit saamaan matkarahaa hyvissä ajoin ennen matkaa.

OmaLaina.fin matkalaina on aina hyvä valinta siitä huolimatta maksatko matkasi osamaksulla vai haetko matkarahaa käytettäväksi loman aikana. Kilpailutamme matkaluotot usean pankin ja luotonantajan välillä, jolloin löydät helposti edullisen matkalainan. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kautta, jolloin pystymme varmistamaan sinulle edullisen kulutusluoton.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa netistä helposti ja edullisesti

Kauttamme voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa netistä - Ehdotamme sinulle sopivaa vaihtoehtoa haluamasi maksuajan puitteissa. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kanssa takaaksemme sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta. Tällä hetkellä voit hakea kauttamme pienempää lainaa 100 eurosta aina 3000 euroon saakka. Suurempia kulutusluottoja voi hakea aina 60 000 euroon saakka, mutta yli 10 000 euron lainahakemuksiin suosittelemme lisäämään yhteishakijan. Maksuaikaa saat lainoille yhdestä vuodesta kymmeneen vuotta. Kaikki luotonantajamme myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomuus tarkoittaa, että kauttamme haet lainaa nopeasti ja vaivattomasti, jopa täysin ilman liitteitä. Helpon kilpailutuksen ansiosta voit löytää ja hakea lainaa pienellä korolla, etsitpä lainaa yritykselle, tai vain edullista lainaa netistä omaan käyttöösi. Lähetä ilmainen hakemus ja hae lainaa nyt.

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea lainaa?
Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.

Miksi hakea lainaa netistä OmaLaina.fissä?
Lainahakemuksesi lähetetään yhdellä hakemuksella usealle pankille ja luotonantajalle sen sijaan, että täyttäisit hakemuksen yli 30 paikkaan. Lainavertailu onnistuu näin samassa paikassa ja löydät edullisen lainan helposti.

Voinko kilpailuttaa nykyiset lainani?
Kyllä, olemassa olevien lainojen kilpailuttaminen on yksi helpoimmista tavoista säästää merkittäviä summia kuukausittain. Täytä lainahakemukseen nykyiset lainasi ja valitse lainan käyttötarkoitukseen lainojen yhdistäminen tai uudelleenrahoitus.

Milloin saan rahat tililleni?
Saat lainahakemukseesi heti useita alustavia ja lopullisia lainatarjouksia. Voit saada rahat tilillesi nopeimmillaan 15 minuutissa päiväsaikaan.

Minkälaisella korolla saan lainaa?
Pankit ja luotonantajat tekevät lainapäätöksen aina asiakaskohtaisesti. OmaLaina.fi kilpailuttaa puolestasi lainahakemuksen usean luotonantajan kesken. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisen koron.

Mikä on OmaLaina.fin ikäraja?
Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti