Erhvervslån Online

Står du over for en ny investering i virksomheden, skal du lease firmabil, købe nye maskiner, eller har du udfordringer med driftskapitalen, kan et erhvervslån hjælpe din finansiering. Lån fra 15.000 - 2.500.000 kr. i op til 36 måneder. Online ansøgning - intet papirarbejde. Godkendt lån inden for én arbejdsdag.


Fordele ved erhvervslån

 • Ansøg på 2 minutter.
 • Online ansøgning - intet papirarbejde.
 • Godkendt lån inden for én arbejdsdag.
 • Låneperiode op til 36 måneder.
 • Fleksible muligheder for tilbagebetaling.
 • Ingen ekstra omkostning ved tidlig indfrielse.
 • Du får komplet oversigt over hele lånet inden du godkender.
 • Ingen skjulte gebyrer.
 • Ingen sikkerhed – kun personlig garanti.
 • Ansøg om et erhvervslån i dag!


Sådan fungerer erhvervslån

1. Ansøg om lånet på få minutter. Fortæl os om dig selv og dit firma - og om, hvor meget du ønsker at låne til din virksomhed.

2. Få et tilbud på erhvervslånet. Gennemgå din månedlige ydelse og rentesats med rådgivning fra vores dygtige lånerådgivere og få et tilbud.

3. Accepter vores lånetilbud. Få et godt erhvervslån uden sikkerhed og med første tilbagebetaling efter 30 dage.

4. Månedlig fakturering. Vores erhvervslån faktureres i faste månedlige betalinger i lige store rater.


Lån fra 15.000 - 2.500.000 kr.

Et erhvervslån kan hjælpe din virksomhed videre. Om det gælder at dække huller i driftskapitalen, indkøb af nyt udstyr eller finansiering af et nyt projekt, er et erhvervslån en god løsning.

Personlig lånerådgivning

Når du ansøger om et erhvervslån hos CapitalBox får du tilknyttet en personlig lånerådgiver. Lånerådgiveren er din kontaktperson igennem hele ansøgningsprocessen og kan hjælpe dig med spørgsmål og sparring omkring lånet.

Det betyder, at du altid snakker med én som kender din virksomhed og din situation.

Fleksibilitet

Fordi virksomhedens situation ofte ændres, har vi valgt at gøre vores lån så fleksible som muligt. Derfor kan du altid indfri lånet før tid – helt uden gebyr! Og har du behov for at udsætte en tilbagebetaling kan du selv indberette det i din online kundeportal.

Godt at vide

Hvad er et erhvervslån?

Et erhvervslån er finansiering til at hjælpe din virksomhed videre. I modsætning til lån hos traditionelle banker, er lån fra private långivere ofte uden sikkerhedsstillelse.

Erhvervslån kan dække huller i dit cash flow, give dig mulighed for at investere i nye maskiner eller noget helt tredje. Der er mange muligheder, men det vigtigeste er at lånet hjælper din virksomhed.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Når du får et lån uden sikkerhed, betyder det at du ikke skal stille sikkerhed med noget for at få lånet. Ofte stiller man sikkerhed i fast ejendom eller andre aktiver, men det gør man ikke med et lån uden sikkerhed.

Lånet gives derimod på baggrund af en vurdering af virksomheds situation, markedet og ansøgers kreditværdighed.

De fleste lån uden sikkerhed kræver personlig garanti. Det betyder at låntageren garanterer for at lånet bliver betalt tilbage.

Hvad er løbetiden på et erhvervslån?

Løbetiden er forskellig blandt låneudbydere. Hos CapitalBox kan dit lån have en løbetid på op til 36 måneder. Det kommer selvfølgelig an på dine ønsker, lånestørrelsen og din betalingsevne.

Hos CapitalBox har vi sørget for at du får så meget fleksibilitet som muligt. Derfor har du altid mulighed for at indfri lånet tidligt, helt uden gebyr! Så hænger du ikke på lange låneaftaler, selvom du allerede er videre med din virksomhed.

Hvad er kravene for at få et erhvervslån?

Alle låneansøgninger bliver individuelt bedømt. Vi tager altid helhedsbilledet af virksomheden med i kreditvurderingsprocessen, og derfor er der ingen faste regler for hvad det kræver for at få et lån.

Lever din virksomhed op til disse fem punkter, er du allerede godt stillet i låneansøgningen:

 • Alle ejere af virksomheden skal bo i Danmark
 • Virksomhedens fysiske adresse er i Danmark
 • Du har en dedikeret virksomhedskonto
 • Virksomheden har været i drift i mere end 6 måneder
 • Virksomheden omsætter for mindst 40.000 kr. månedligt (480.000 kr. årligt)

Hvordan får man udbetalt et erhvervslån?

Vi ved, at det ofte skal gå hurtigt i små og mellemstore virksomheder. Det har vi indarbejdet i vores ansøgningsprocess. Derfor bliver erhvervslån udbetalt med straksoverførsel så snart låneaftalen er godkendt. Så kan du hurtigt komme videre med din virksomhed.

Hvad siger kunderne om CapitalBox?

Vi er glade for at have kunder som gerne vil anbefale os.

CapitalBox forstår, at en forretning godt kan være velfungerende, trods manglen på arbejdskapital. De lyttede til os med et åbent sind, fuld gennemsigtighed og gensidig tillid. Med den hurtige hjælp vi modtog fra CapitalBox, kunne vi dække et korterevarende likviditetsbehov i løbet af kun 24 timer." – Mats Holmgren.

Hvad koster et erhvervslån?

Prisen på et erhvervslån er sammensat af renten og opstartsgebyret.

Hos CapitalBox varierer den gennemsnitlige rente på erhvervslånet afhængig af virksomheden.

Renten indstilles individuelt på baggrund af virksomhedens omsætning, branche, kreditvurdering og pengestrømsituation. Vi kigger altså på et helhedsbillede af din virksomhed og det marked du opererer på. Derfra vurderer vi risikoen ved lånet og sådan fastsætter vi renten.

Har du en god, stabil omsætning, eller en idé til stensikker success, kan det derfor reflekteres i din rente.