Autolaina jopa 60.000€

Autolaina uuden tai käytetyn auton ostoon ilman vakuuksia tai takaajia. Autorahoitus nopeimmillaan jo saman päivän aikana. Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!


Autolaina jopa 60 000€

Olitpa ostamassa uutta tai käytettyä autoa, löydät OmaLaina edullisen autolainan ilman vakuuksia tai takaajia. Autorahoitus järjestyy nopeimmillaan saman päivän aikana.

Voit hakea lainaa kätevästi verkosta ja kilpailutus onnistuu samalla hakemuksella. Voit hakea autorahoituksen tilillesi jo ennen varsinaista ostotapahtumaa ja maksaa auton suoraan autokaupan yhteydessä. Täytä lainahakemus ja kilpailutamme autolainat monen rahoitusyhtiön kesken – näin mahdollisimman edullinen autorahoitus löytyy vaivatta.

Autolaina kattaa myös muut moottorikäyttöiset ajoneuvot, joten samalla hakemuksella voit hakea venalainaa tai lainaa moottoripyörää varten. Edullinen autolaina voidaan niin ikään käyttää vain kalliimman auton tai veneen käsirahana, jolloin kaupat saadaan tehtyä nopeasti. Erityisesti vaihtoautoa ostaessa kannattaa hakea autolaina hyvissä ajoin, jotta unelmiesi auto ei ehdi menemään kaupaksi. Rahat järjestyvät tilillesi luotonantajasta riippuen jopa samana päivänä, mutta hakemus kannattaa tehdä hyvissä ajoin jo muutamaa päivää ennen.

Autorahoitus ilman käsirahaa

Usein autoliikkeiden autorahoitus vaatii tietyn suuruisen käsirahan, joka pitää maksaa heti. Autolaina on hyvä valinta, kun haluat maksaa auton ilman erillistä käsirahaa. Sen sijaan OmaLaina kautta saatavilla autolainoilla maksat auton kerralla autoliikkeelle ja aloitat maksamisen pienissä kuukausierissä suuren kertamaksun sijaan. Autorahoitus voidaan toki käyttää myös pelkän käsirahan maksamiseen, mikäli sinulla ei ole juuri nyt tarpeeksi käyttörahaa.

Autoliikkeen autorahoituksella ostettaessa autosi omistajuus siirtyy sinulle vasta, kun olet maksanut kaikki lyhennyserät, sillä auto toimii rahoituksen vakuutena. Sen sijaan kauttamme hankitulla autorahoituksella maksat auton kokonaisuudessa heti ja omistajuus siirtyy myös sinulle saman tien – täysin ilman vakuuksia.

Harkitsemasi auton hinnasta riippuen suosittelemme lisäämään yhteishakijan lainahakemukseen. Pienemmät lainamäärät järjestyvät helpommin, mutta suurempien lainamäärien yhteydessä on hyvä lisätä lainahakemukseen myös yhteishakija. Lainahakemuksesi menee tällöin helpommin läpi ja voit maksaa autolainaa takaisin yhdessä. Yhteishakijalla saat myös lainan todennäköisemmin heti tilille.


Autorahoituslaskuri – laske tarkka lainatarpeesi

Autolaina on yksi suurimmista kulutuslainoista joita suomalaiset ottavat. Auton ostoon kannattaa siis panostaa, sillä usein kyse on taloudellesi merkittävistä summista. Autolainan hakeminen uuden tai käytetyn auton ostoon kannattaa aloittaa autorahoituslaskurin avulla.

Lainamäärä riippuu täysin, millaista autoa tarvitset. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. Autorahoituslaskuri auttaa saamaan hyvän yleiskuvan tarvitsemasi autolainan kuluista. OmaLainan lainalaskurilla selvität nopeasti miten laina-aika ja kulut vaikuttavat lainan kokonaismäärään. Saat myös yleiskatsauksen kuukausikustannuksista ja lainan todellinen vuosikorko arvioidaan puolestasi.

Mikäli tarvitset lainaa vain auton korjauskuluihin, niin tällöin voit hakea lainasumman suoraan korjausarvion perusteella. Mikäli sinulla on vaihtoauto uuden auton ostoon, niin vähennä auton arvosta saamasi tarjous vanhasta autosta ja saat lainamäärän, jonka tarvitset auton maksamiseksi. Vaihtoautokaupoissa myyjät jättävät usein hieman ilmaa tekemiinsä tarjouksiin. Erityisesti yksityiseltä myyjältä ostettaessa kannattaa aina tingata hintaa hieman alaspäin. Usein myös uutta autoa ostaessa voit saada alennusta erityisesti silloin, kun myyjä myy varastoon jääneitä vanhoja malleja.

Autolainalaskuri auttaa lainanoton suunnittelussa

On tärkeää toimia suunnitelmallisesti hakiessasi lainaa auton ostoon. Tämä on erityisen totta suurempien lainojen, kuten autolainan kohdalla. Uuteen lainaan sisältyy monia kuluja, joiden kokonaisvaikutusta on vaikea arvioida, sillä hetkellä kun otat lainaa. Tällaisia kuluja ovat muun muassa nimelliskorko, avausmaksu ja laskutuslisä. Autolainalaskuri auttaa suunnittelemaan lainanoton ja takaisinmaksun vaivattomasti.

Autolainalaskuri on helppo ja ilmainen apuväline autolainan tai muun suuremman lainan suunnitteluun. Lainalaskurimme laskee lainalle todellisen vuosikoron, maksuerien määrän ja korkojen osuuden. Autolainalaskurin avulla suunnittelet omaan talouteesi sopivan laina-ajan ja kuukausierät, jonka jälkeen voit hakea haluamaasi lainaa, tai vain vertailla sinulle tarjottavia vaihtoehtoja. Autolainan kilpailuttaminen OmaLainassa ei sido sinua lainanottoon.

Sinulle tarjottavan autolainan korko ja muut ehdot riippuvat luottokelpoisuudestasi. Halvin autorahoitus on aina hakijakohtainen, joten sinulle voidaan tarjota edullisinta lainaa täysin eri luotonantajalta kuin tuttavallesi. Edullinen autolaina ei siis ole sidottu tiettyyn luotonantajaan, vaan lainan hinta riippuu monista tekijöistä.

Lainaehtojen suhteen halvin autorahoitus on yleensä mahdollisimman lyhytaikainen laina, sillä merkittävimmät lainakulut kuten korot, on sidottu laina-aikaan. Lyhyempi laina-aika voi siis lähes aina pienentää lainakustannuksia, mutta tämä ei toki ole mielekästä, tai edes mahdollista kaikissa tilanteissa.


Autolaina korko

Autolainan korko on merkittävin lainaan liittyvä kulu. Korko on luotonantajalle maksettava korvaus laina-ajalta ja se vastaa prosentuaalista osuutta lainan kokonaismäärästä. Useimmissa tapauksissa maksat siis autolainan korkoa enemmän laina-ajan alussa, jolloin jäljellä oleva lainamäärä on suurimmillaan. Korkojen osuus kuukausittaisista lainanlyhennyksistä pienenee jäljellä olevan lainamäärän mukaisesti.

Mahdollisimman lyhyt laina-aika voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta tämä tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mikä voi ajaa taloutesi kestämättömään tilaan. Useimmat luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta tehdä ylimääräisiä lainanlyhennyksiä, niin halutessasi. Usein onkin turvallisempaa sopia kuukausittaiset lainanlyhennykset tasolle, jonka kanssa tiedät varmasti pärjääväsi. Voit aina lyhentää lainaa lisää, oman taloustilanteesi niin salliessa.

Autolaina korko ja muut kulut ovat suurimmillaan laina-ajan alussa. Joten mikäli sinulla on ylimääräistä rahaa kuukausibudjetissasi, voi ylimääräisten lainalyhennysten tekeminen erityisesti laina-ajan alussa olla kannattavaa.

Autolaina kilpailutus

Autolaina kilpailutus on helppoa Omalaina. Yhdellä hakemuksella kilpailutat lainat usean luotonantajan kesken ja saat heti alustavan luottopäätöksen sinulle sopivilta lainoittajilta. Voit hakea lainaa 60 000 euroon asti, eikä uuden autosi tai muun omaisuutesi tarvitse toimia lainan vakuutena.

Aloita autolaina vertailu täyttämällä haluamasi lainamäärä. Lainamäärä voi kattaa koko auton hankintahinnan tai vain osan siitä. Valitse tämän jälkeen toivomasi laina-aika ja saat arvion kuukausieristä. Täytä lainahakemus vielä omilla tiedoillasi ja kilpailuta autolaina heti. Täysin sähköisen hakuprosessin ansiosta saat rahat usein jopa saman päivän aikana.

Edullisin autolaina löytyy varmimmin kilpailutuksen avulla. Kilpailutus palvelee sinun etuasi, sillä saat henkilökohtaisen tarjouksen useilta luotonantajilta. Samalla saat tietoa valitsemasi lainan kilpailukyvystä.

Juuri sinulle paras autolaina ei välttämättä ole vertailun halvin autolaina tarjous, vaan maksuehtoja kannattaa tarkastella pitkäaikaisena kokonaisuutena. Paras autolaina on sellainen, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi, eikä vaaranna luottokelpoisuuttasi, vaikka tulosi hetkellisesti pienenisivät.

OmaLainassa haet lainaa auton ostoon fiksusti ja voit samalla säästää selvää rahaa.


Usein kysyttyä autolainoista

Mikä on autolaina?
Autolaina on auton tai muun ajoneuvon hankintaan tarkoitettu kulutusluotto. Luotto voi kattaa auton hankintahinnan osin tai kokonaan. Toisin kuin osamaksusopimusten kohdalla, siirtyy omistajuus auton ostajalle heti ostohetkellä. Kaikki OmaLainassa kilpailutetut autolainat ovat vakuudettomia.

Kuinka paljon autolainaa voin hakea?
Omalaina kilpailutat autolainat aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Autolainalla voit kattaa koko sen hankintahinnan tai käyttää lainaa kaupan käsirahana. Kilpailuttamalla autolainat löydät varmimmin edulliset lainatarjoukset.

Mikä on autolainan korko?
Autolainan korko vaihtelee lainan koon ja tarjoajan mukaan. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa hakijan luottokelpoisuus. Luottokelpoisuuteen vaikuttavat mm. muut avoimet velat, työtilanne, perhe ja asumismuoto. Autolainat ovat kulutusluottoja ja niiden nimelliskorot ovat noin 4-14%, riippuen edellä mainituista tekijöistä.

Miten autolainan kilpailutus toimii?
Autolainojen kilpailuttaminen Omalaina on yksinkertaista, turvallista ja nopeaa, eikä sido sinua mihinkään. Aloita täyttämällä hakemus, jonka jälkeen kilpailutamme haluamasi lainan. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin. Saat autolainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mikä on halvin autolaina?
Halvin autolaina on yleensä laina jonka voit maksaa takaisin riittävän nopeasti. Monet lainanottoon liittyvät kulut, kuten korko ja tilinhoitomaksu, kertyvät kuukausittain. Tämä tarkoittaa, että lainasta tulee helposti kallis, mikäli maksuaika pitkittyy huomattavasti. Saat hyvät mahdollisuudet löytää halpa autolaina kilpailuttamalla lainasi Omalaina. Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Aloita tästä.